Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil jobbe med skolesystemets håndtering av ungdom som sliter på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg står litt i klem om hvilket fag jeg skal ta bachelor i. Det står mellom Psykologi med vekt på atferdsanalyse og pedagogikk med vekt på spesialpedagogikk og interkulturell pedagogikk. Har også vurdert årsstudium innen for konsekvenspedagogikk og psykologi. Jeg ønsker å jobbe med barn og ungdom innen for skolesystemet spesielt. De unge som sliter med atferdsvansker, det sosiale o.l. Jeg ønsker også å engasjere meg i skolesystemets håndtering av disse unge som sliter og skolens håndtering av mobbing, "bråkmakere", orden under undervisning, bedre læringsmiljø, tryggere sosialt miljø o.l. Disiplin, respekt, konsekvenser o.l både ovenfor ansatte og elever er også noe jeg ønsker å engasjere meg i innenfor skolesystemet. Er jeg noe på rett kjør om jeg velger en av de bachelorene nevnt ovenfor? Hva burde jeg legge mest vekt på av det pedagogiske og psykologiske i forhold til mine mål?

SVAR

Besvart 30.01.2019 16:26:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle