Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg jobbe med dyr når jeg er allergisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har skikkelig lyst til å gå Dyrepleier, men da jeg var liten så tok vi en prikktest og fant ut at det slo ut på blant annet pollen, gress, hund, katt etc. Selv så merker jeg bare symptomer når pollen er på sitt verste, eller om jeg har hoppa i halm. På dyr så hovner jeg noe opp hvis jeg blir klort (men det gjør jo mange) eller hvis en hund ikke har blitt vaska på lange tider. Da begynner jeg å klø i øya men ikke så alvorlig som feks pappa som også er allergisk. Så jeg lurer på om det er mulig å fortsatt jobbe som dyrepleier med slike symptomer, eller om jeg burde velge noe annet. Har ikke lyst til å jobbe med noe annet i det hele tatt! Kan man feks leve på allergimedisiner hvis det slår ut i ny og ne? Har selv katt nå og reagerer ikke på hu, har hatt hund og merka det litt hvis han ikke ble vaska, har også hatt rotter og hamstre som jeg ikke merka noe stort til. Burde jeg dra til legen for en sjekk nå?

SVAR

Besvart 31.01.2019 15:31:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle