Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kombinere ulike studier på NTNU?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er bare et hypotetisk scenario jeg tenker på (skal søke høyere utdanning snart) Kan jeg ta 2 årig mastergrad i kybernetikk på NTNU etter at jeg først har tatt en 5 årig mastergrad som sivilingeniør innenfor f.eks. petroleumsfag på NTNU Trondheim. Eller mer konkret kan man bruke en sivilingeniør mastergrad til å søke på enda en 2 årig sivilingeniørmastergrad innenfor et annet felt (master innenfor olje og gass + 2årig master innenfor robotteknologi)? (Man kan jo ta bachelor og søke 2 årig master) Vet dere forresten hvordan «Poenggrense 2018: 3,9» regnes ut? Er det vanskelig å få 3,9? Hva hadde det tilsvart sånn ca. i VGs karakterer? (Poenggrense er iallfall ikke det samme som samordna opptak poeng!) Er overgangen fra VGs til universitet bra og spennende? Er jeg tilnærmet lik 100% garantert en god jobb om jeg utdanner meg som sivilingeniør fra NTNU?

SVAR

Besvart 09.02.2019 13:50:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle