Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor må jeg ha 4 i matte for å bli lærer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år og går mitt siste halvår i 2.klasse på vgs. Når det gjelder videre utdanning etter vgs så har jeg tenkt til å utdanne meg sånn at jeg kan bli lærer for 1-7 innenfor engelsk faget. Jeg lurer på hvorfor jeg må ha en karakter på minst 4 i matte? Jeg får 2'ere i 2P matte på vgs. Jeg fyller kravet på minstekarakter for norsk, men ikke matte så dette kan ødelegge for den utdanningen jeg vil velge. Hvorfor er det sånn at jeg trenger god karakter i matte hvis jeg vil bli engelsk lærer?

SVAR

Besvart 14.03.2019 08:44:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle