Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi, men kan ikke nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er i en karrierekrise for øyeblikket. Jeg har alltid ønsket å bli politi og går i 2 VGs . På grunn av grunner som førekort i tide føler jeg ikke jeg kan søke til høsten. Dette er en krise, og ingen i familien min kjører, eller har råd til førekort. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, kan ikke se meg selv bli noe annet enn etterforsker. - Kan jeg ta et friår? - Men jeg må gjøre noe viktig det året, har dere forslag? - Kan jeg søke politihøyskolen annen gang en 3 VGs?? - Kan jeg bli noe annet relevant til politi? Kan du svare på alle de spørsmålene, jeg føler meg tom og oppgitt. Jeg vet at hvis jeg blir noe annet utenom politi vil jeg føle meg mislykket

SVAR

Besvart 02.04.2019 13:40:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle