Hopp til hovedinnholdet

Noen utdanninger som likner ernæringsfysiolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger litt hjelp. Jeg fant nemlig ut forsent at jeg ønsket å bli ernæringsfysiolog. Nå er det for sent å ta r-matte. Sånn som jeg hsr forstått det krever alle ernæringsstuediene r-matte, noe jeg trodde det ikke gjorde. Er det noen studier i lignende retning dere kan opplyse meg om? Jeg tenker å søke sykepleier studiet, men det er egentlih ikke det jeg vil. Jeg lurer på om jeg skal finne et studie som har noen av de samme emnene som ernæringsstudiet, er det ikke sånn at jeg slipper disse om jeg søker ernæring året etter? Men det er kanskje en umulig oppgave å ta opp r-matte samtidig som jeg studerer? Har dere noen ideer til noen studier eller lignende som kan passe meg? Jeg har funnet ut at jeg vil noe innen helse, men jeg vet ikke hva slags studier det er der ute. Jeg har opparbeidet meg en slags angst mot dette også. Har kastet bort flere år fordi jeg er for "redd" for å studere. Jeg får høy puls bare av å logge meg inn på sammordna. Setter pris på all hjelp jeg kan få. :)

SVAR

Besvart 03.04.2019 16:19:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er en klinisk ernæringsfysiolog?

På ung.no er noen av svarerne kliniske ernæringsfysiologer. Lurer du på hva en klinisk ernæringsfysiolog er og hva de svarer på? Da kan du lese om det her.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle