Hopp til hovedinnholdet

Lyst til å jobbe med data

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg tenker å gå elektrolinja første året og så gå automasjon. Men jeg er ikke sikkert på om det er det riktige valget. Jeg har lyst å jobbe med data og har hørt at en automatiker programmerer maskiner og sånt, men vet ikke helt om det er min store drøm. Så jeg lurte på hvis jeg utdanner meg som automatiker. Vil det være vanskelig å få jobb som en dataingenør eller noe innenfor IT. Hvis det er noe mer utdanning jeg må ha er det lite eller må jeg starte helt på nytt igjen?

SVAR

Besvart 30.04.2019 13:40:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
account_circle