Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi, men ikke fysisk sterk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fyller 17 om 1 måned. De siste måndene har jeg lurt på om jeg vil bli politi. Begynte på helse og oppvekst vg1, snart ferdig med dette året og har søkt meg inn på studiespess. (tok omvalg) men vil jeg bli politi er det mye jeg må jobbe med. tror jeg har litt sosial angst og i tillegg er jeg en veldig liten og svak jente, (fysisk) og jeg har høy forbrenning, så legger aldri på meg. jeg blir fort sliten og kvalm, når jeg er fysisk aktiv, men det er kanskje fordi jeg trener ikke noe særlig. Jeg så på opptaks krav for politihøyskolen og ble nervøs av bare tanken. Alle øvelsene så altfor vanskelig ut og uoverkommelig. Di siste ukene har jeg sett på mye politi greier og søkt, jeg ble veldig interrisert i k-9 området. Ikke tør jeg og si til noen at jeg vil bli politi, fordi jeg er så svak, og klarer ikke en gang å dytte vennene av meg når vi lekeslåss blir di kanskje bare å le av meg, eller fortelle meg at det blir jeg ikke å klare. Hvordan kan jeg forbedre meg fysisk?

SVAR

Besvart 07.05.2019 14:13:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle