Hopp til hovedinnholdet

Jobbe med action og hund

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går vg1 studiespesialisering og skal gå språk samfunnsfag og økonomi neste år. Jeg har begynt å tenke på jobb, men er ganske usikker. Er ikke sånn veldig glad i skole så å gå høyskole i fem år er ikke noe for meg.. ønsker spesielt å jobbe med hund. Barndomsdrømmen er politi med patruljehund, men jeg har ikke gode nok karakter for å komme inn på phs. Ønsker ikke å bli veterinær, dyrepasser osv. Vil ikke sitte stille hele dagen, og ønsker litt action! Sånn som politi f.eks. Så vet jeg jo om militær hunder da men hva går det egentlig ut på, og hva må jeg gjøre for å komme helt dit? Andre forslag til yrker med litt action + hund? =)

SVAR

Besvart 08.05.2019 13:40:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
account_circle