Hopp til hovedinnholdet

Drømmejobben er med natur eller regnskog

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hele livet mitt vist at jeg ville jobbe med natur, jeg som mange andre har en drømmejobb som jeg prøver så godt jeg kan å få. Familien min og andre voksne sier at det bare er tilfeldig hva slags jobb man får og at veldig få får drømmejobben sin. Jeg har veldig lyst til å jobbe som botaniker som hjelper til med å bevare regnskogen. Men jeg lurer på hvordan jeg kan få til akuratt det, jeg vet man kan jobbe som frivillig i regnskogen men er det mulig å ha det som jobb? Så jeg lurer på om eller hvordan jeg kan få en jobb som det og hva slags utdanning jeg da trenger. Mvh jente 17 år

SVAR

Besvart 15.05.2019 13:25:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Frivillig arbeid i Norge

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle