Hopp til hovedinnholdet

Redd for at om jeg går musikklinjen vil dette ødelegge for fremtiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vil gjerne gå på Kongshaug musikkgymnas, men jeg vet ikke om jeg bør. det er en veldig stor risiko tror jeg når det kommer til jobb i fremtiden. Jeg ønsker å ha en solid jobb som voksen, med god lønn. Hele livet har jeg studert musikk, utenfor skolen. spilt piano siden andre klasse og hører ofte at jeg har en god sangstemme.tror at jeg også vil få flere venner som er mer min type venner. Men jeg er veldig redd for at om jeg går musikklinjen vil dette ødelegge for fremtiden min. jeg er redd for at jeg vil ombestemme meg i fremtiden. er det mulig for meg å velge et annet yrke (altså ikke innenfor musikk) om jeg ombestemmer meg? Kan jeg gå juss?

SVAR

Besvart 19.05.2019 17:49:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle