Hopp til hovedinnholdet

Vil bli lege, hvordan bli bedre i alle fag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Elsker siden deres%u2764%uFE0FJeg har lyst til å bli lege. Men da må jeg jobbe hardt. Hvordan kan jeg bli bedre i alle fagene. Jeg er veldig god i matte og noen andre fag. I tillegg har jeg mista selvtelitten min. Har problemer med å sove på nettene også. Så jeg får ganske lite søvn. Skal studere med en venn, men jeg går på ridning noe jeg ikke har lyst å slutte med. Men vennina mi går ikke på ridning tror ikke hun får lov. Så vi pleier ikke å snakke så mye om hester. Jeg er en ganske sånn person som synes synd på alle til og med de onde. Tror du/dere at jeg kan studere selvom jeg rir eller må jeg ta en pause?

SVAR

Besvart 19.05.2019 17:58:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle