Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi, men har epilepsi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel gutt som har lyst og utdanne meg som politi eller jobbe på selve politistasjonen i avhør, og etterforskning osv. det jeg vet ikke om det er så lett siden jeg ble diagnotisert med epilepsi for 5 år siden og jeg vet at man må ta utryknings "lappen" men jeg har ikke noen kjangs med og få lappen de neste åra ettersom min lege ikke klarer og finne de rette medisinene til meg for og få lappen må man ha 1. år uten anfall men om man skal ha utrykkningskompetanse kan man ikke ha hatt noen anfall "har jeg hørt" men hvordan er det med det og få tilrettelegelse i jobben i arbeidsmiljølåven kapittel 4 § 4-5 står det at man skal ha tilrettelegelse med redusert arbeidsemne. går dette under samme tingen

SVAR

Besvart 19.06.2019 13:23:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle