Hopp til hovedinnholdet

Må jeg gå Vg3 for å få jobb?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble ferdig med 10 års grunnskole og begynte på videregående men jeg måtte droppe ut pga veldig mange ting. Og nå det er snart skolestart igjen.. jeg lurer på om må jeg gå 3 år i VGs for å ha bra fremtid? Kan jeg skaffe meg bra jobber og være like vellykka i fremtiden som de andre som har gått VGs og fullført? Hvor mye har det å si at man har blitt ferdig 3 år m VGs når man søker jobber? Jeg har lite lyst til å gå på VGs men har veldig lyst til å jobbe. Hva skal jeg gjøre? Fordi jeg hater skole og nå hvertfal vil jeg ikke gå fordi jeg må gå med 1 år yngre enn meg

SVAR

Besvart 01.07.2019 13:34:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle