Hopp til hovedinnholdet

Hvordan studere medisin i Norge hvis jeg har gått vgs i England?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

. Siden jeg ikke bor i Norge nå så vet jeg ikke hvilken fag trenges og Hva slags karakter. I England så har vi to år for Å studere GCSE. Etter det skal jeg begynne på college altså videregående men jeg trenger litt hjelp fra dere for å finne ut hvilken fag som gjelder for at jeg kan komme inn på en bra universitet hvis jeg flytter tilbake til Norge Som for å bli en lege da.Og kan dere fortelle meg hva slags karakter man trenger for å Komme inn i et bra universitet. Tusen takk for det Andre svare som jeg fikk det var veldig hjelpsomt og håper å få svar så fort som mulig. Det her er det samme spørsmålet som jeg har spurt fra lenge siden og det svaret som jeg fikk var ikke det jeg ønsket dere ba meg om å lese andre artikler. Vær så snill svar ordentlig, deres ett svar kan bytte livet mitt.

SVAR

Besvart 26.08.2019 12:07:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle