Hopp til hovedinnholdet

Aner ikke hva jeg skal bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går nå mitt andre år på vgs og jeg har null anelse på hva jeg vil bli. Jeg føler meg stresset og dum når alle andre rundt meg ser ut til å i det minste ha en viss idé om hva de vil etter videregående. Jeg går for tiden på kunst, design og arkitektur linjen, men har ikke noen intens drøm om å videreutvikle mine kreative talenter i en eventuell høyere utdanning/jobb. Jeg klarer ikke å se for meg å jobbe i noen som helst jobb og føler tiden renner ut. Hvordan kan jeg finne ut om hva jeg vil studerer og til slutt bli? Jeg har tatt alle slags mulige karrieretester, utdanningstester osv. men finner ikke noe som griper meg.

SVAR

Besvart 04.09.2019 14:19:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
account_circle