Hopp til hovedinnholdet

Hvilken bachelorgrad bør jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skriver til dere da jeg er usikker på hvilken studieretning jeg skal velge. Jeg går når nå VG1 Medieproduksjon (yrkesfaglig) og vurderer å studere enten TV-produksjon med bachelor eller Journalistikk med bachelor. Jeg sitter med lang erfaring i begge temaene, og har et brennende ønske om å jobbe både foran og bak kamera, eksempelvis som programleder, spesielt nyhetsanker, og/eller TV-fotograf/klipper. Aller helst ville jeg omgått begge, men for meg ser det ut som at jeg må velge en av disse retningene. Burde jeg velge bachelor i TV-produksjon over 3 år eller bachelor i journalistikk over 3 år? Eller eventuelt ta begge, over 6 år? Jeg lurer på hva jeg burde velge for å få en mulighet til å jobbe med begge disse yrkene. Jeg har allerede god relevant erfaring fra begge områdene, både fra fritidsinteresser og hos bedrifter. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.10.2019 11:36:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle