Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg undervise 1-4 klasse hvis jeg går barnehagelærer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har så utrolig lyst til å utdanne meg som lærer, har prøvd å forbedre karakteren min i matte, for jeg trenger 4 i standpunkt, men får det aldri til... Jeg lurer derfor på om det er en annen måte å bli lærer på? Har lest at man kan ta barnehagelærer, for så å ta et ekstra år for å undervise i 1-4 klasse. Men får aldri noe ordentlig svar fra noen. Så jeg lurer rett og slett på om jeg kan gjøre det sånn? Og hvordan gjør jeg det i så fall etter de tre årene på barnehagelærerlinjen? Hvordan foregår det året ekstra for å kunne bli lærer? Må jeg gå på en spesiell skole, eller hva? Håper dere har svar på dette, da jeg aldri får noe ordentlig svar... Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 21.10.2019 11:48:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle