Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om utdanning innen programmering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en ung gutt på 20, har fullført studiespesialiserende på videregående skole men sliter nå med å vite hva jeg skal studere videre. Jeg er interessert i programmering og data, men liker også å være kreativ. Jeg har vurdert høyere fagskolegrad innen Frontend-utvikling da dette gjerne er teknisk men samtidig kreativt. Men er usikker på hvordan jobbsjansene er etter en slik utdanning. Det virker som det er etterspørsel etter folk når det gjelder apputvikling, UX design etc. Men hvilke krav de stiller til søkere ser veldig uklart ut og man vet jo aldri hvordan etterspørselen vil utvikle seg de neste årene. Bachelor som Dataingeniør har jeg også sett litt på men da mister jo man den kreative delen. Jeg må da også ta opp annen type Matematikk og et annet programfag fra vgs før jeg kan søke opptak. Jeg heller mye mot fagskole men er redd det ikke vil være godt nok. Jeg håpet på dere hadde noen råd rundt dette. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 09.12.2019 07:38:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle