Hopp til hovedinnholdet

Vil studere spansk - hvordan er jobbmulighetene internasjonalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal starte på universitet til høsten (mest sannsynlig) og har veldig lyst til å ta en bachelor i spansk ettersom at jeg har lyst til å lære språket. Jeg er fri til å gjøre hva jeg vil av foreldrene mine, men mamma er ekstremt skeptisk til at jeg skal bruke tre år av livet mitt på å lære meg spansk fordi jeg ikke er sikker på hva jeg skal bruke det til. Har allerede sett på utdanninger som involverer spansk, men finner ikke noen utdanning som engasjerer meg særlig. Har fortalt mamma at jeg kan bli spansk lærer senere, men hun virker ikke helt overbevist (har lært meg veldig bra tysk, så hun føler ikke at jeg "trenger" å lære meg spansk). Lurer også på om det er en nettside som informerer meg om hva jeg eventuelt kan bruke spansk til internasjonalt? Har også alltid hatt ett ønske om å jobbe internasjonalt. Derfor lurer jeg på om jeg kan bruke spansken jeg lærer fra bacheloren + noe tilleggsutdanning innenfor ett felt for å kunne jobbe i en internasjonal organisasjon?

SVAR

Besvart 07.02.2020 13:32:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle