Hopp til hovedinnholdet

Vil bli skuespiller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt siden før jeg begynte på ungdomsskolen, så har jeg hatt lyst til å bli skuespiller, men det som er at i denne uka (17) så har jeg fått mase lekser og har to prøver, naturfag og matte! Jeg har fått bra karakterer i naturfag og er ganske god i matte, men det jeg er redd for er at viss jeg ikke gjør disse leksene eller får bra karakterer på disse prøvene, så får jeg ikke en bra jobb, og da kan jeg ikke dra til utlandet for å studere og bli en kjent skuespiller, som Dwayne Johnson, Kevin hart eller will Smith, og møtte andre folk med same yrket? Jeg blir nervøs hver gang jeg tenker på det!!! Jeg driver å googler på hva slags jobber de skuespillerne har vedsiden av karrieren. Tusen takk for at du tok deg tid

SVAR

Besvart 24.04.2020 12:04:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
account_circle