Hopp til hovedinnholdet

Kan man bli lege for spiseforstyrrelse folk om man har hatt det selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har alltid hatt en drøm om å bli lege og hjelpe andre mennesker. Samtidig har jeg ikke vært komfertatabel med tanken på å oppere folk osv. Men jeg kom frem til at jeg vil bli psykiater. For meg virker det toppen. Man er lege som kan hjelpe folk fysisk samtidig som man kan hjelpe folk psykisk. Jeg ønsker å jobbe innen barn og ungdoms psykiatri. Helst med de som sliter med spiseforsyrrelser. Er det rart med tanke på at jeg selv har slitt med spiseforsyrrelser? Og er det slik at man egentlig ikke kan jobbe med spiseforsyrrede folk viss man selv har vært syk?

SVAR

Besvart 29.04.2020 23:42:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle