Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om å bli lærer og masteroppgave

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har noen spørsmål om masteroppgaven. Jeg går på studie vg1 og vil bli lærer. Heilt til nå, jeg fant ut va masteroppgaven hva noen dager siden og jeg har blitt veldig skremt. Jeg vurderer å bytte til yrkesfag. Jeg syns lærer hadde vært en kjekke jobb men, det høres veldig vanskelig å bli en. Jeg vet om kravene og jeg klarer kravene men, 5 år i høyskole høres ut som mye stress siden jeg er lit skole lei. Er masteroppgaven vanskelig? Må man skrive 80-100 sider og kan man jobbe i par og vis man gjør det må man bare skrive 40-50 sider? Betyr Karakteren mye eller handler det mer om å bestå? Og blir det vanskelig får noen som har 3 i norsk for å få god karakter. Jeg er fra utlandet og er ikke den flinkeste i Norsk

SVAR

Besvart 07.05.2020 13:17:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
account_circle