Hopp til hovedinnholdet

Har dere tips til trening hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hvordan man trener styrke. Jeg er i fryktelig dårlig form og bør starte å trene, men aner ikke hvordan. Det er uaktuelt å trene utenfor huset mitt. Jeg vet ikke hvilke øvelser jeg skal gjøre, hvordan jeg finner mer ut om disse eller om jeg gjør de riktig. Er veldig tynn, har alltid vært som uansett hva og hvor mye jeg spiser. Vil trene for å få muskler og å være sunn, ikke for å bli tynn. Tips?

SVAR

Besvart 13.11.2018 18:23:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle