Hopp til hovedinnholdet

Mamma er utro.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Mamma er Utro! Jeg bynnte og mistenke henne så en dag sjekket jeg mobilen hennes..og der viser det seg at hun er sammen med mange fyrer sammtidig..og at hun har hatt sex med alle sammen. Det verste er at hun er utro mott dem. Og hun tar naken bilder... Hun er da alt får gammel til og holde på sånn...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente, 13 år.

Takk for at du skriver til oss.
Jeg kan forstå at du reagerer på det du har funnet ut om mammaen din. Det er jo egentlig ikke greit at du sjekker mobilen hennes, men du gjorde det, og da fant du ut at hun er utro mot dem hun er sammen med. Jeg tolker det du skriver slik at mammaen og pappaen din er skilt. Mammaen din er altså ikke utro mot pappaen din. Voksne er myndige, og kan forsåvidt gjøre hva de vil. Hvis mammaen din ikke har noen fast kjæreste kan hun i teorien ha så mange sexpartnere hun vil. Det kan også være slik at hun ikke har noe fast forhold med dem hun er sammen med, og da er hun jo ikke utro.
Imidlertid så tenker jeg at mammaen din har rett til å ha sitt seksualliv for seg selv. Det er privat, og noe jeg tenker du ikke trenger å vite noe om, eller være en del av.

Du skriver at hun tar nakenbilder, og du mener at hun er for gammel til det. Jeg tenker at det å ta nakenbilder skal man være forsiktig med, uansett alder.

Hvis du ønsker å snakke med noen om det du skriver her vil jeg anbefale deg å snakke med helsesøster.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Utroskap i heimen"

Det begynner som regel med unnskyldninger fra ektemannen om mange tilfeldige møter med en bestemt kvinne eller i noen tilfeller en mann. Dette er i lengden meget forstyrrende for konen i bildet som ikke aner hvor eller hva ektemannen gjør på hele dagene.

Novellen er skrevet av Andrew

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit