Hopp til hovedinnholdet

en gutt mobber meg og tar pcen min uten å spørre

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, eg er en gutt som er ensom og lei av at ikke noen vil ha meg med på tur. idag følte eg for og spørre om noe, eg sliter veldig med og få meg kjereste, og jenter som liker meg :( når eg førts får et godt forhold til ei jente er det en annen i klassen som prøver seg på henne samtideig som han holder på med med 1-2 jente fra før. Hva kan eg gjøre? blir litt irritert for det andre mobber han gutten meg og bruker pc'en min uten og spørre. Så eg lurte på om det er lov til og bruke keylogger på min data for og overvåke hva han er inne på når han tar pc'en min?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det å overvåke sin egen data når andre bruker den mot din vilje vil jeg anta at er lovlig. Men du bør ikke gjøre det dersom du låner bort pc'en din til andre.

Er det ingen mulighet for at du kan passe bedre på pc´en din, slik at han ikke kan ta pcen din?

Fort tips til å bli kjent med andre, bør du lese artiklene vi legger ved under. Der finner du mange ting du kan tenke gjennom.

Lykke til!

Hilsen Juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit