Hopp til hovedinnholdet

En gutt mobber meg og tar pcen min uten å spørre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er en gutt som er ensom og lei av at ikke noen vil ha meg med på tur. idag følte eg for og spørre om noe, eg sliter veldig med og få meg kjereste, og jenter som liker meg :( når eg førts får et godt forhold til ei jente er det en annen i klassen som prøver seg på henne samtideig som han holder på med med 1-2 jente fra før. Hva kan eg gjøre? blir litt irritert for det andre mobber han gutten meg og bruker pc'en min uten og spørre. Så eg lurte på om det er lov til og bruke keylogger på min data for og overvåke hva han er inne på når han tar pc'en min?

SVAR

Besvart 26.01.2015 14:06:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle