Hopp til hovedinnholdet

Opplevd vold fra far tidligere, syns moren min kan være drøyt streng

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal skrive et spørsmål, og jeg håper egentlig veldig på en forklaring Jeg og moren min har hatt en vanskelig situasjon med at pappa var voldelig mot meg og mamma til jeg ble ti år og han kastet ut fra oss. Han har en dom mot vold og en trukket rettsak om samvær med meg, fordi det ville aldri jeg Men det jeg lurer på da er at jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i 1 år og 3 måneder, men i løpet av denne tiden har vi bare fått være sammen 5 ganger utenom skolen. Mamma mener at jeg ikke får være med han siden hun tror at faren min kan bruke det mot oss i en ny rettsak og vinne den fordi jeg har kjæreste. Jeg synes dette blir litt drøyt strengt og hver eneste gang jeg har spurt om å få være med han så blir hun sur og i veldig dårlig humør Grunner til at hun aldri sier ja mer nå er fordi vi hadde sex en gang og hun fant det ut, og hun mener dette er helt ulovlig og vil anmelde oss for det Jeg tror jeg utvikler en depresjon, hvordan snakke med mamma? Hva er greit? Jente 15 år

SVAR

Besvart 02.02.2015 22:41:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle