Hopp til hovedinnholdet

Har problemer med barnevernet, bupa og skolen. Læreren lyver om meg

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15 år. i 2 år nå har jeg hatt problemer med barnevernet, bupa og skolen.. jeg har nå blitt så syyyykt lei av måten de behandler meg. så det starten for 7 år siden et lite kutt.. ikke et kutt engang bare et liten ripe i huden. jeg starta og selvskadde for 7 år siden og jeg vet det selv.. ïngen så det pga. jeg kutta på rompe ballen min så uansett kunne ingen se det.. for 2 år siden begynte det å bli for lite for meg.. så jeg begynte med kutting oppover armene og lårene mine.. etter litt så folk det og jeg fikk bekymrings meldinger fra over alt. så når jeg kom inn på bupa for litt siden så skulle jeg si hvor lenge jeg har skadet meg selv jeg svarte med 7 fordi det er sant men ingen trodde påmeg og sånn gikk det med masse andre ting. nå har læreren min løyet så mye at jeg er lei. jeg har et bilde bevis på noe. kan jeg anmelde henne for å ha lyvet om meg og sånt, jg mener jeg trenger ikke å vinne men bare vise at jeg er lei av dette. fikk ikke plass til mer.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du har hatt problemer med bupa, barnevernet og skolen i 2 år, og at du ikke har blitt trodd når du har fortalt om hvor mange år du har skadet deg. Du skriver videre at din lærer har løyet om deg. Først vil vi si at det er flott gjort av deg at du sender inn spørsmål fordi du ønsker å få løst opp i en vanskelig situasjon.

Vårt råd til deg vil være å snakke med dine foresatte eller en annen voksen du stoler på om det du opplever i forhold til din lærer, slik at dere sammen kan snakke med vedkommende lærer.

Jeg vil kanskje også melde inn en klage på læreren til rektor eller til skoleledelsen. Jeg tror ikke det i første omgang er vits i å blande politiet inn i dette.

Hilsen teamet på RBUP

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit