Hopp til hovedinnholdet

Jente 18 som bor med kjæresten hjemme hos moren og stefaren hans

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Bor nå sammen med kjæresten min, hos moren og stefaren hans. Stefaren er umulig å ha med å gjøre. Alt vi gjør er feil og vi får kjeft hele tiden. Han knipser på oss som hunder og hvis noe er ødelagt eller det er vann på gulvet er dette vår feil. Han truer med å kaste oss ut. Vi har til nå godtatt alt han sier, men ser ut lei. Han sliter oss begge ut psykisk og vi har ikke råd til å flytte ut. Jeg sliter psykisk fra tidligere, med blant annet tidligere anoreksi og selvmordsforsøk. Går nå til psykolog for disse plagene. Det er ikke enkelt å klare å bli frisk da jeg hver dag blir kjeftet på som skaper dårlig stemning blant meg og kjæresten. Vi er redde for å gjøre ting. Bare det å være her gjør oss urolige innvenvendig. Det er ikke mulig å snakke med moren om det heller, da hun heller ikke tørr å gå i mot han. De går igjennom sakene våre når vi ikke er hjemme og har vi laget mat klager han hvis kluten henger feil. Han gjør ingen ting selv i huset. Hilsen et desperat kjærestepar.

SVAR

Besvart 01.02.2015 21:28:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å bytte navn?

Reglene om navn er samlet i en egen navnelov. Der står det litt om regler for hva slags fornavn, mellomnavn og etternavn du kan ha.

 

Les mer
attach_file

Vil du hjelpe en venn som har spiseforstyrrelse?

Det kan være vanskelig å se om noen har en spiseforstyrrelse. Har du mistanke er det viktig at du er en god venn og snakker med vennen din, og forteller at du er bekymret. Men du kan ikke ta ansvar for å hjelpe vennen alene.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle