Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for at kjæresten min lyver for meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i 1 år og 3 måneder. helt siden vi bøe sammen har han behandlet meg som dritt. han lyger til meg hele tiden og har vært utro flere ganger, det er et halvt år siden forje gang nå, men jeg går rundt å er kjempebekymret hele tiden. hver dag han ikke er med meg nesten er han med en kompis av han og de driver å går rundt på senteret hele tiden. kompisen hans har veldig mange jentevenner så de finner alltid noen jenter å være med, og derfor er jeg utrolig bekymret hver eneste dag han er ute. jeg kan passordet hans på facebook, så jeg skjekker facebooken hans flere ganger daglig fordi jeg er så bekymret. denne bekymringen min går veldig mye ut over min hverdag, og jeg klarer ikke å konsentrere meg når jeg gjør lekser hvis han er ute. men når vi er sammen har vi det kjempefint, jeg har ikke så mange andre venner å være med så om vi slår opp så kommer jeg mest sannsynelig bare til å sitte hjemme å kjede meg hver dag. hva synes du jeg burde gjøre?

SVAR

Besvart 14.02.2015 21:14:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle