Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste som jeg er kjempe glad i

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Var litt usikker på hvilken kategori dette skulle gå innpå, men håper jeg landet sånn ca riktig. Jeg har en kjæreste som jeg er kjempe glad i. Vi har vert venner lenge og ble sammen for 3 mnd siden. Vi har sagt "de tre magiske ordene" og jeg mener det virkelig. Jeg har aldri likt noen bedre og følelsen jeg får av å tenke på han kan verken forklares eller sammenlignes med noe annet i hele verden. For to dager siden fortalte han meg at en jente hadde kysset han og at han ikke hadde stoppet henne, men bare fortsatt. Jeg ble knust og det føltes som at de veggene som holder meg oppe bare braste sammen. Vi har ikke gjort det slutt for jeg ga han en ny sjanse. Idag når jeg var i dusjen knakk jeg plutselig sammen og bare gråt. Jeg klarte ikke å reise meg før etter en god stund. Jeg har stemmen hans fast i hodet mitt og jeg elsker han så høyt. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Det føles som at en bit av sjelen min er tatt vekk og jeg er ihjel knust... Hva skal jeg gjøre med alt dette?

SVAR

Besvart 09.02.2015 16:05:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle