Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir dømt etter utseende 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg blir dømt får mitt utseende med andre ord stilen min, Jeg har kjempe langt lilla hår og siden jeg ikke er den høyeste ser det enda lenger ut… (rekker meg til midt på rumpa og jeg er 1.63 høy) og en litt spesiel klessmak og musikken min.. don't even get me started. med sminken min som består mye av sort øyensminke og røde lepper, i tilleg er jeg likblek… har fått høre at jeg er ett "Vandrene Freakshow" flere ganger, men jeg bryr meg egentlig ikke fordi jeg er megselv og jeg elsker det! Men det jeg irriterer meg over er dumme spørsmål som "er du goth?" eller "er du satanist?" (denne har jeg fått ett par ganger…) eller bare teite greier som "hvorfor er håret ditt lilla?" jeg har litt sinne problemer med dette og hvordan kan jeg unngå å klikke helt eller komme med drittsekk svar som gjør folk sure? og er det en måte man kan få dem til å la vær å henge seg oppp i meg og mittutseende? jeg mener jesus christ pass dine egene saker!

SVAR

Besvart 01.03.2015 13:22:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
account_circle