Hopp til hovedinnholdet

Gutt, 14 år. har det helt jævlig, alle slutter å bry seg. hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal starte med og si at jeg har det helt jævlig. Jeg har vert likegyldig et par år nå og det er helt jævelig fordi det du føler da er at alle slutter og bry seg, familien, skolen og når til og med barnevernet ikke bryr seg så er det litt ille og jeg føler at alle har gitt meg opp og jeg har ingen og prate med og jeg har pratet med helsesøster, men det hjelper ikke en dritt og jeg mista alle vennene mine så egentlig har jeg bare lyst til og sovne stille inn, men kan ikke det så hva skal jeg da gjøre?

SVAR

Besvart 02.03.2015 23:04:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle