Hopp til hovedinnholdet

Er det noen man kan snakke med på nett om å være transseksuell?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det noen man kan snakke med på nett om å være transseksuell? Jeg lurer på om jeg er det. Jeg har en tøff tid nå og vet ikke om jeg orker lengre, vær så snill å hjelp meg! Jeg vil ikke møte folk face-to-face eller si det til kjente før jeg vet sikkert hvem jeg er... Jeg har sovet lite, sittet oppe prøvd å finne ut av det, men jeg klarer ikke. Det at jeg ikke vet hvem jeg er og har det tøft pga. det har gjort meg til et monster, jeg er forferdelig mot andre; en fyr som har hatt og kanskje har det vondt ennå gjorde meg glad og ville være vennen min, men det var for tøft for meg og jeg var så slem... Nå har han ikke snakket til meg særlig siden, jeg vet ikke om det er fordi han er sint, lei seg eller hva det er, men jeg vil ikke gjøre folk lei seg... Jeg vet ikke engang hvem jeg er, hvordan kan jeg gjøre noe i det heletatt? Det er mye og takle og folk gir meg mer, det er slitsomt og jeg vet ikke om jeg kan takle det.. Jeg håper jeg kan få hjelp, jeg trenger det virkelig...

SVAR

Besvart 05.03.2015 14:31:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ordliste: Kjønn og identitet

Lurer du på hva kjønnsuttrykk betyr? Er du usikker på hva kjønnsidentitet er, eller hva som menes med genderfluid? Denne ordlista kan gi deg svar på noen av spørsmålene dine.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle