Hopp til hovedinnholdet

Jente 19, redd for katter!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg aner ikke under hvilken kategori dette spørsmålet kommer under menskriver det her. Jeg er livredd for katter bare jeg ser katte, skjelver jeg og pusten blir høy det er skikkelig rartog ubehagelig følelse. For jeghar flyttet i etnabolag med KATTER. de kommer inn på soverommet mitt gjennon vinduet, åpner yttedøra mi. Detter skikkelig merkelig fordi i forrige uke var det plusselig noen somåpnet døra, men det var heldidhvist låst, da jeg så ut av vinduet var det en svart katt som hang seg på yttedøra. Idag da jeg kom hjem lukka jeg døra etter meg men låste det ikke igjen med nøkkel. Da jeg var på do hørte jeg døra knirke og åpne seg, kom ut av badet og da ser jeg at yttedøra er kverveisåpen og en svart katt hengr på dørhåndtaken med ene poten på framsida, jeg skriker i det jeg ser og katten løper. Spørsmålet er hvordan kan jeg få slutt på at den kommer på døra og åpne. Det er ikke greit å være redd for å åpne døra når jeg skla ut eller komme inn, i det siste har dette plaget meg

SVAR

Besvart 14.03.2015 20:23:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle