Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få plass?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, Jeg er en innvandrer gutt på 17 år og har lyst å gå på vg1 tip neste skoleår og skal søk vg2 brønnteknikk etter vg1 men jeg blir 18 mens jeg er på vg1 i November så er det fortsatt mulig å få plass in brønnteknikk? det står her at de som er over 18 år kan ikke få plass http://prntscr.com/6e76rf forrige år var jeg på studiespesialisering vg1((vet ikke hva jeg skal velge)) men sluttet fordi det var for vanskelig for meg og nå går jeg på innføringsklasse XD men nå er jeg bedre enn meg før fordi når jeg har prøve så får jeg 4 i alle fag bortsett fra matte, klarer bare 3 men det skal jeg fikse håper dere forstår det jeg skrevet :)

SVAR

Besvart 10.03.2015 08:46:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle