Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine slår meg og er frekke mot meg.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg blir slått av foreldrene mine hele tiden og jeg bor med 4 små søsken og foreldrene min er så frekk di sitter å slenge drit om meg hele tiden og mobber meg og tvinger meg og truer meg og jeg tør ikke å si det til barnevern siden jeg vil ikke at di skal til fengsel og det har vært sån i flere år siden jeg var 6 år gammel. Jeg blir så såret og får vondt i kroppen og inni meg jeg føler meg innestengt har sagt det til noen av vennen mine men di sier gå si det til barneverne men jeg vil ikke men vennen min opplever ikke sånt så men jeg hater foreldrene min eg hater di ønsker bare at di dør har aldri likt di di har aldri vært snill mot meg di har aldri sagt en eneste fin ord til meg di har aldri git meg en klem aldri di slår meg voldelig skikkelig men eg vet ikke bare hva jeg skal si mer det masse å fortelle men jeg vil ha bare svar og takk for at du hørte på

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei, jente 14 år.

Det høres ikke ut som om du har det greit . Du forteller at foreldrene dine slår deg , er frekke mot  deg, mobber deg etc. Du sier at du ikke vil fortelle dette til barnevernet da du er redd for at foreldrene dine kommer i fengsel.

Du sier at du har 4 mindre søsken. Dersom du ikke gir beskjed til noen andre voksne, som kan hjelpe deg med kontakt til barnevernet så vil jo dette bare fortsette, og dine småsøsken vil nok oppleve det samme som du.

Dersom dette skal stoppe, så må du gi beskjed til noen. Foreldre skal ikke slå sine barn, de gjør stor skade overfor barna.

Om du vil så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge, enten på telefon  116111 (gratistelefon), eller på mail alarm@116111.no. Alarmtelefonen kan hjelpe deg videre for å få stopp på dette.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Opplever du vold hjemme?

Trist gutt i vindu (www.colourbox.com)

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit