Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg stemplet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg trenger seriøst hjelp!Dere er mitt enste håp..Jeg fikk diagnosen Asperger for et par år siden.Det hele starta med at lærern jeg hadde i 6klasse mente at jeg hadde 'sykiske problemer' og at jeg burde dra til BUP..Jeg var for ung til å forstå hva jeg ble dratt med på,hadde jeg visst hva BUP var den gang så hadde jeg sagt NEI!dum og naiv som jeg var,dro jeg på BUP,Etter et par mneder fikk jeg diagnosen og jeg var glad for nå måtte lærern bli fornøyd og ikke mase på meg mer..Nå er live mitt et helvete!Jeg blir særbehandlet på skolen ogdet er ikke noe morsomt!Lærerne behandler meg som en hemma unge!De spør heletiden om jeg trenger hjelp,extrahjelp i matte osv.Bare så det er sagt så har jeg en veldig mild form for Asperger og er som alle andre har bare et par småvansker i det sosiale men det greier jeg å fikse selv..ellers så er jeg som alle andre! men neida..det forstår ikke lærerne...JEG FØLER MEG STEMPLET!Jeg orker ikke gå på skolen mer! Plis jeg trenger råd og tips! jente 15 år

SVAR

Besvart 25.04.2015 10:16:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle