Hopp til hovedinnholdet

Vil unngå å møte ekskjæresten på idrettsarrangement

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei vi er to jenter på 14 år, som snart skal på tinestafetten med skolen og der skal eksene våre og. det er masse ting som har skjedd i mellomtiden , og det er grunner til at vi ikke vil møte de , hvordan skal vi få overtalt foreldrene våre til og ikke dra?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet.

Det høres spennende ut å være med på Tinestafetten men skjønner godt at det kan være ubehagelig å møte eksene deres igjen.  

Det er vanskelig å gi råd om hvordan deres skal overtale foreldrene deres til å la dere droppe hele stafetten. Dere skriver ikke hva som har skjedd mellom dere, men burde man å la være å gå på noe man har planlagt fordi man vil unngå eksen? Er det helt sikkert at dere komme til å møte på de? Og hvis dere møter på de, så må dere jo ikke snakke med dem. Kanskje får dere det gøy hvis dere går alikevel, og det som er bra er jo at dere drar sammen og kan være støtte for hverandre.

Dere skriver at det er grunner til at dere ikke vil møte de, men kanskje det beste er si det som det er til foreldrene deres? Foreldrene deres er interessert i å vite hva som skjer i livene deres, og de har også vært tenåring en gang så kanskje de kan komme med noen gode råd? 

Lykke til og håper at dere får pratet litt med foreldrene om dilemmaet dere har. 

Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-20)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit