Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler skikkelig hat mot han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i fjor snakka jeg og en gutt sammen i en periode, ca: 1 år, vi holdt på, på en måte. Jeg var veldig glad i han og tenkte på han hele tiden, men vi ble ikke sammen pga han sa at han ikke tenker seriøst med meg og hadde kjæreste. Jeg begynte å hate han full av hjertet mitt, men gjorde alt for se han. I sommerferien lovte jeg meg for å glemme han, jeg sletta nr hans, slutta å snakke med han, tenkte ikke på han i det hele tatt og til slutt klarte jeg det:) Men nå i dag er han i mine tanker nesten hele tiden,selv om jeg ikke har kontakt med han.jeg føler skikkelig hat mot han.Han er i drømmene mine om natta når jeg sover eller plutselig dukker han opp i tankene mine og DA føler jeg smerte! Jeg blir sur og hater han mer og mer. Hvorfor skjer dette? Hater jeg han virkelig eller er det noe annet? Hva kan jeg gjøre for å fjerne han i mitt liv? Jeg vil ikke føle sånn, Vil glemme han og ikke huske igjen! Takk for hjelpen og for at dere støtter.. Hilsen jente 18.

SVAR

Besvart 04.05.2015 23:46:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle