Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sinnsykt sur akkuratt nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sinnsykt sur akkurat nå. Jeg er sur på en gutt som har brukt meg og ljugd meg rett opp i trynet. Helt utrolig hvor respektløse og frekke folk kan være. Jeg føler meg som en bøtte full av dritt. Jeg trodde vi faktisk hadde noe spesielt der, men neida. Han sier noe til meg men gjør noe helt annet. Hvorfor er det alltid jeg som blir behandla på den måten? Nå er han plutselig på en annen jente. Han er med forskjellige jenter all the time, og jeg blir såra og lei meg av det. Han vet ikke at jeg er sur på han nå og heller ikke at jeg vet at han har vært med den eller den jenta. Har gråtet utrolig mye idag, pga han. Er dette normalt? Han er et år yngre enn meg. Er dette kjærlighetsorg? Har aldri opplevd det før

SVAR

Besvart 05.05.2015 23:33:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle