Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å ordne opp med henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en jente på trinnet som jeg egentlig virkelig misliker, men er vennlig med. Og hun var bestevennen min før. Hun ble egentlig ganske populær, jeg ble mobbet, og hun Ditcha meg. Nå kommer vi til poenget, på skolen hadde vi et ball, og den kvelden kom jeg egentlig godt overens med alle.. hun jenta kom i trøbbel rundt hennes venner ( de populære), og de begynne utestenge henne. Jeg syntes seffølgelig synd på henne siden jeg hadde vært gjennom dette selv. Så jeg trøster henne osv. Jeg prøvde hjelpe henne ordne det, og det gikk ganske enkelt. Neste gang jeg så henne var vi rett på det samme som sist. Hun var veldig ignorerende. Seffølgelig blir jeg lei meg. Og vet ikke hva jeg skal gjøre. Så derfor bestemmer jeg meg for å bruke Ask, men anonymt. Der skriver jeg masse dritt til henne. Hun svarer. Til slutt sa hun "jeg vet hvem du er altså". Etterpå fikk jeg en ekkel melding selv av noen jeg antar er henne. Men jeg trenger hjelp til og ordne dette! Hva skal jeg gjøre? takk for svar

SVAR

Besvart 23.05.2015 11:42:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle