Hopp til hovedinnholdet

Mamma er syk. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Min mor, hun har kuler oppe ved ryggen, og hun har tatt både røntgen, MR osv. Men legen fant ingen ting. Hun har vært i Thailand og tatt røntgen der( vi er thai ), da fant de to kuler, eller sånn fettklumper tror jeg. Men da hun skulle til legen så er det litt vanlig å se litt bli og fornøyd ut kanskje? Hun har alltid sagt til meg at hun må prøve å være bli mens hun kan isteden for å være sur mens hun er med barna sine. Den dagen hun dro til legen så sa legen at hun ikke er syk eller noe. De sier at hun var glad og blid?!?! Du skal jo ikke se at hun er blid, men at hun faktisk har veldig vondt. Hun har kjempe vondt hjemme og kan ikke bevege seg nesten hun får vondt av å stå 3-4 min, men hun må holde ut. Mamma har ikke tid til å tilbringe tiden med meg siden hun må hvile å sove hele tiden. Hun har kjempe vondt. Jeg har sett pinlige sykdommer og vil at legen skal sende henne til England eller noe, fordi mamma vil operere å slutte å lide til dags. Håper dere kan hjelpe.

SVAR

Besvart 26.05.2015 23:32:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Faren min sliter skikkelig med psyken, det er ikke lett

Jeg lurer på hvordan jeg kan gjøre noe med det? Er det noen jeg kan snakke med eller kan han få hjelp av noen? Jeg klikker snart.

 

Les mer
account_circle