Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi baksnakker meg sinnsykt mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Veninna mi (eks veninne nå) har baksnakket meg sånn sinnsykt til min andre veninne. hun har kalt meg bitch hun sier jeg er rar fordi jeg er kristen og masse sånt.Hun og faren leier en leilighet av oss og avertill så vil jeg bare kaste henne ut.Hva skal jeg gjøre for å ikke bli SYKT forbanna?det var sånn gratis dag i dyreparken og hun slemme eks veninna mi ville bare ha meg med hvis vi kunne kjøre henne men det kunne vi ikke og hun ditcha meg.og etter det sa hun til den snille veninna mi at hun aldri vil ha meg med (dette har skjedd mange ganger) Og hun slemme virker helt besatt og gal etter den snille veninna mi og hun er redd for vi to skal leke sammen.Og hun slemme veninna har fått seg en ny OND berteveninne. og de gjør alt for å ødelgge meg ALT de får folk til å mobbe meg fordi jeg er lav, jeg har fått ekstremt dårlig selvtillit pga. dem..de har til og med gitt meg trusler og foreldre hjelpe ikke .Hva skal jeg gjør med alt dette rotet hjelp meg... Hilsen sjenert trist jente på 11år

SVAR

Besvart 26.05.2015 23:19:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle