Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Takk for at dere svarer. Føler meg veldig ensom. Har egentlig flere venner, men mange har flyttet og andre har fått nye kretser. Men vennskapet har utviklet seg til å være kun på pcn. vi får liksom aldri snakket om ordentlige ting og jeg har gradvis grodd mer å mer fast til skjermen og har over lengre perioder sittet 5-7 timer per dag og bl. Annet sett tv serier. Har blitt avhengig av dem..må alltid ha noe å avlede meg selv med for å få sove. Har prøvd å lese noen bøker, men de har vært dystre og det hjelper meg ikke i søvn. Jeg føler meg innholdsløs, kjedelig og klarer aldri å lage noe selv og er unyttig. Har vært innom psykisk helsevesen men ble friskmeldt og føler meg frisk nå. Men det har vært 2 vanskelige år og jeg har sagt og tenkt ting som jeg prøver å ikke angre på i ettertid. moren min er også svært ensom og hun er mer bekymret for meg enn hva som er bra for henne, skulle ønske hun hadde flere venner. Har lyst å flytte å skape noe for meg selv.

SVAR

Besvart 02.06.2015 20:49:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ser du for mye på serier?

Her er rådene for deg som bruker for mye tid foran en skjerm.

 

Les mer
account_circle