Hopp til hovedinnholdet

Stammingen hindrer meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg visste ikke hvilket emne jeg skulle velge.. Men jeg er en gutt på 16 år som har stammet siden jeg var ca 4år pga krigsangst..det plager meg veldig av og til! Jeg er en gutt med mange venner og autoritet. Det er så mye som jeg vil få sagt, men jeg klarer det ikke! Jeg er ganske smart og sier smarte ting, men jeg får ikke sagt det akkurat som jeg vil! Det er veldig deprimerende og vite at man ikke kan formidle sine meninger! Som da vennen min ble beskyldt for noe han ikke har gjort, så hadde jeg såå bra argumenter i mot for å sette de pp plass, men jeg klarte ikke å si det, så jeg holdt meg taus. Senere kom fettern min som respekterer at jeg stammer, jeg hvisket i øret hans alt jeg skulle si og han sa det akkurat som jeg ville..og alle lo av de andre fordi han dreit dem ut med mine ord..det er faktisk veldig irriterende..jeg har startet min egen virksomhet i utlandet, men jeg må ha med storebroren min fordi han må være snakkeren ig jeg er hjernen fordi jeg ikke kan snakke flyte

SVAR

Besvart 05.06.2015 09:00:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Stamming

Får du ikke frem ordene? Går snakkingen i stå? Gruer du deg for å innlede en samtale med andre, for ikke å snakke om å ta ordet i en forsamling? Du er ikke alene. Rundt 50.000 nordmenn stammer.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle