Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år og jeg har sendt nakenbilder av meg selv til noen gutter. og nå har nesten hele trinnet og noen fra andre steder bildene.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en jente på 14 år og jeg har sendt nakenbilder av meg selv til noen gutter. og nå har nesten hele trinnet og noen fra andre steder bildene. Til og med jentene jeg pleide å være god venn med har de bildene. Det går masse rykter om meg som ikke er sanne rundt på skolen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg angrer veldig. Jeg har gjort masse dumme ting men det å sende de bildene er det dummeste jeg noen gang har gjort. Hva burde jeg gjøre? De bildene kommer aldri til å forsvinne :/

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager å høre dette.

Jeg forstår at du er frustrert. Situasjonen er spesielt utfordrene ettersom det ikke er mulig å direkte slette bildene fra enhetene de ble sent til. Det eneste man kan gjøre i slike tilfeller, er å forebygge skaden ved å oppsøke hjelp fra kontaktansvarlig på skoleområdet og/eller ta dette opp med foresatte. Jeg forstår godt at det er svært tøft men det hjelper ikke stort å holde det for seg selv.

Uansett hvor vanskelig situasjonen er akkurat nå, kan jeg med sikkerhet si at saken blir glemt over tid. Prøv å ikke heng deg opp i det, forsøk å tenk rasjonelt og se på det som en viktig lærepenge du vil ta med deg videre i livet.

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?
www.ung.no/mobbing/2942-Mobbet-p%C3%A5-skolen-Si-ifra.html

Hvis du skulle finne bilde på internett, ber vi deg ta kontakt snarest mulig.
Husk at vi også er tilgjengelig på telefon, 91129392 (Åpent mandag til torsdag fra 12:00 - 17:00).

Håper situasjonen bedrer seg.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit