Hopp til hovedinnholdet

Alene?

Jente 20 år
 

Spørsmål

jeg blir så,lei av å bli stemplet som ensom fordi jeg går mye alene når jeg ikke kjenner meg alene overhodet. Jeg synes det er slitsomt å være sosial og velger å bruke de krefter jeg har til solsialt til familien min og 2 venner. jeg takket for en stund siden ( en gang i fjor eller i forfjor) nei til tilbud om å blu venninne med en dame. Jeg trives alene og trives ikke med folk hele tida. Jeg ble av en x- venninne for lengevsiden presset til å møte henne enda jeg sa jeg var utslitt. Jeg føler det deilig å være alene. Jeg nyter det. folk som sier jeg er ensom og ikke tror meg nårvjeg sier nei må det være noe galt med. Jeg følte meg ensom som tenåring,men ikke i dag. Jeg nyter å være helt for meg selv. Jeg høre god gammel musikk og er mye på nettet og det gjør at tida bare løper fra meg selv om jeg er alene. Jeg synes ikke det er greit å bli kslt ensom når jeg ikke er ensom. Jeg synes og det er rart at jeg aldri har følt misundelse overhodet. Det er helt sant.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Fint at du skriver til ung.no!

Jeg må innrømme at jeg blir litt usikker på hva du spør om. Ønsker du at jeg skal si at det er helt greit at du ikke har en masse venner, at du trives godt i eget selskap, at du bruker tiden din på musikk og på nettet, så tenker jeg at JA, det er selvfølgelig helt greit.Du er ikke alene om å ønske å være alene. Så lenge det gjør deg glad, du er tilfreds med det, ikke savner å ha fler eller er lei deg. Du kan bestemme over ditt liv, og hva det skal brukes til!

Det høres ut som at det er noen som er bekymret for deg, og at du ikke har det bra. Kanskje kan det være lurt å undersøke hvorfor noen tenker det. Har de grunn til det? Kanskje kan det være verdt å snakke litt med den eller de og trygge dem på at du har det bra som du har det?

Lykke til!

Hilsen

Camilla (helsesøster)

i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit