Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste som er 8 år eldre enn meg og som foreldrene mine nekter meg å møte. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 17 år og har stor problem med foreldrene mine. Altså, jeg har kjæreste som er 8 år eldre enn meg (25). Foreldrene mine nekter å gi meg lov å møtte han. Vi har sett hverandre en gang i måned i det siste(hemmelig uten lov) og vi er sammen i snart halv år. Pappa sier det er pedofili siden han er så gammel men det synes jeg er dumt, og pappa aldri møtte han selv.Pappa til og med sa at det er saken for politiet siden jeg er bare barn.. Hva kan jeg gjøre for å møtt han? Kan jeg bestemme selv? Kan faren min si ifra til politiet at det er liksom "pedofili" likevel at det ikke er det? Jeg trenger fort hjelp fordi jeg vet ikke selv hva er det jeg skal gjøre lenger. NB vær så snill å ikke si noe som "du er ikke 18 år så du må høre på foreldrene dine" fordi jeg vet at det er noe jeg kan gjøre men jeg vet ikke helt hva. Det er veldig slitsomt fordi jeg fikk aldri lov til noe... var aldri på fester eller ligg over til bestevenn. Det er slitsomt. Takk for hjelpa! Takk!

SVAR

Besvart 10.08.2015 22:45:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle