Hopp til hovedinnholdet

Kan ikke si R og en i klassen kommenterer det.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente på 13 som ikke kan si R. Siden jeg var liten har jeg ikke kunet si det har prøvd logoped det funket litt jeg vart mye flinkre. En i klassen min kommenterer det helle tiden og jeg tørs ikke å si det til noen...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du jobbet sammen med en logoped og følte det ble bedre.  Kanskje kan du øve mer på det du lærte av logopeden og bli enda bedre?  -Du kan kanskje også få en ny time hos logoped nå for å repetere litt og komme enda litt videre.  Du kan ta direkte kontakt med PPT, der de har logoped, eller du kan be læreren din om å ta kontakt for deg.  Hvis noen er så tankeløse at de kommenterer slike ting, så er det aller beste å tenke at de ikke er særlig smarte som gjør det.  Prøv å la slike kommentarer blåse forbi.  Du kan også prøve å si ifra direkte til den som kommenterer at du ikke syns det er nok greit at han/hun gjør det.  


Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PPT skrevet på ei tavle (colourbox.com)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit